DE LA IL·LUSIÓ AL TEU ARMARI

sábado, 19 de marzo de 2011

Aproximació a les despeses

Hem fet un estudi de despeses bàsiques de la botiga. És evident que qualsevol tipus de negoci representa un risc econòmic que estem disposades a assumir però  també ens cal conèixer quin és aquest risc i quin límit li volem posar. Per aquest motiu hem fet un càlcul inicial de despesa corrent i ordinària sobre el que costaria el lloguer, els subministraments, els impostos, un sou i la constitució de la societat. Al marge quedaria la inversió inicial en mobiliari per condicionar la botiga que varia en funció del local però, pel que hem vist a d'altres botigues d'aquest estil, no cal que sigui excessivament cara.

El punt fort respecte a la inversió que presenta aquest negoci és que no precisa d'una inversió inicial en estocatge. Treballar en aquest sistema de dipòsit de roba redueix el risc de pèrdua d'una manera exponencial. Altra tema seria la introducció de la línia de venda de roba burlesque que si precisaria una inversió que caldria calcular.

D'altra banda, aquesta inversió en la botiga ens permet comptar amb un espai de treball per desenvolupar la resta d'activitats  que ens vam plantejar inicialment i anar desenvolupant la cartera  de serveis paral·lels que van ser l'origen de la nostra idea emprenedora.

En definitiva, la conclusió sobre aquest punt, és que comptem amb un capital personal inicial suficient per apostar pel projecte i ens podem comprometre en donar un any a la iniciativa per  comprovar la seva viabilitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario