DE LA IL·LUSIÓ AL TEU ARMARI

viernes, 18 de marzo de 2011

Els nostres dubtes...les nostres preguntes

Durant tots aquests dies, de recerca, reflexió, debat sobre possibilitats de negoci, descobriments, passejos i números, ens hem anant fent moltes preguntes, contestant-nos algunes i amb altres sobre les que encara tenim dubtes.

· La localització: un lloc cèntric, però discret. Fins a on es important que l’entorn sigui un espai d’activitat comercial semblant (roba, bellesa, cultura), i fins a on un lloc de passada.

· El barri, la zona: que aporta el Poble Sec i el Paral·lel com valor i com a possibilitat de futur, i quines desavantatges té com a barri encara en creixement des del punt de vista de l’atracció del públic que pot estar interessat en els nostres productes i els nostres serveis.

· Els barris: en altres barris (Gràcia, Sarrià, Ciutat Vella, o part de l’Eixample) hi ha característiques del comerç, de l’activitat, de l’entorn i del públic que podrien afavorir més aquest tipus de negoci.

· El públic objectiu: pel que fa a les dipositàries de roba per vendre: per arribar a un públic d’estàndard alt partim, personalment, d’una posició de relació personal i social més baixa. Els contactes i la credibilitat en aquest àmbit són importants, i caldria o tenir-los prèviament, o trobar estratègies adequades o baixar el nivell públic si això no fos possible.

· La relació amb el burlesque: ens agrada el tema del burlesque , però ens costa trobar un component aglutinador entre el producte de segona ma de luxe per vestir i el burlesque (que té la seva pròpia oferta) sense tenir algun element més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario